Лів Шрайбер Сша Украина люди Лів Шрайбер Сша Украина

ROXOLANA та Лів Шрайбер зібрали кошти для українських лікарень

Сейчас читают: 796
vogue.ua

Українські музиканти продовжують робити все задля нашої скорішої перемоги. Так, співачка ROXOLANA повернулась з США, де провела кілька благодійних виступів.

Метою поїздки був збір коштів на медичне обладнання для львівської лікарні Святого Миколая. Зокрема, задля цього ROXOLANA виступила на благодійному заході у Вашингтоні, який вшановував жінок на війні.

Значний внесок зробив актор Лів Шрайбер та його ініціатива BlueCheck Ukraine, яка перевіряє благодійні організації, що працюють в Україні, і надсилає їм фінансування зі своїх глобальних пожертв.

Нагадаємо, що у голлівідуського актора і продюсера є українське коріння і нещодавно він відвідував з благодійною місією Україну. “Я щаслива, що завдяки небайдужим людям нам вдалось зібрати кошти, за які буде придбано мобільний нейрохірургічний операційний стіл - це дуже потрібне зараз обладнання, адже за його допомогою можна проводити складні операції на головному та спинному мозку", - розповідає ROXOLANA. - Зараз навантаження на хірургічне відділення лікарні Святого Миколая дуже зросло, лікарі оперують дітей в три зміни бех вихідних, в тому числі і діток, поранених від військових снарядів".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA