Україна фразы жертва Нео Україна

5 найкращих українських творів для підняття козацького духу

Сейчас читают: 103
vogue.ua

Кожен з нас за останні місяці пережив різні почуття, від піднесення та неймовірного запалу до апатії та зневіри. Зарядитися бойовим козацьким духом допоможуть класичні твори - і нехай деякі з них створені майже сто років тому, сьогодні, коли Україна знов бореться за свою незалежність, ці книжки надзвичайно відгукується в нашіх серцах.

Народженого до добра неважко навчити добру — навчити, чи принатурити, чи призвичаїти. Навчений, принатурений, призвичаєний — це одне і те ж.

Від природи, яко від матері, легесенько сама від себе розвивається наука. Вона всерідна, справжня і єдина навчителька. Здається, що в книгах легендарного українського мислителя Григорія Сковроди є відповіді на всі питання, які нас хвилюють.

Тож якщо ви відчуваєте, що втрачаєте віру та падаєте духом, то тексти сквороди мають стати вашою настольною книжкою - в них рівно стільки мудрості, любові та віри, скільки потребуємо всі ми зараз.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA