Меган Фокс Сша Книга Меган Фокс Сша

Меган Фокс випустить збірку поезій про гріхи та таємниці чоловіків: деталі

Сейчас читают: 896
womo.ua

Відома американська акторка Меган Фокс видасть книгу власних віршів, яка отримала назву «Pretty Boys Are Poisonous» («Симпатичні хлопці отруйні»).

Про це йдеться на Instagram-сторінці знаменитості. Читайте також: Брітні Спірс анонсувала дату виходу автобіографії «Жінка в мені» Поки неясно, які чоловічі секрети планує розкрити зірка.

Проте видавництво Simon & Schuster оприлюднило інші подробиці про те, що спричинить збірка віршів, зазначивши, що Фокс продемонструє в них свій «злий гумор». Читайте також: Українська співачка випустить книжку для дітей «Зубна поліція»: фото Читайте також: По той бік палички: магія і хаос дорослішання чарівника Додамо, що збірка буде доступна з 7 листопада у США та Великій Британії.

Вартість книги – 26 доларів. The post Меган Фокс випустить збірку поезій про гріхи та таємниці чоловіків: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA