Украина Росія Скандал Концерт фестиваль The HardKiss Океан Ельзи Wellboy Украина Росія

Зірки погодилися виступити на фестивалі зі спонсорами з РФ, але пізніше самі ж його скасували: деталі скандалу

Сейчас читают: 132
hochu.ua

Днями в Мережі розгорівся величезний скандал, у який вплуталася чимала кількість українських артистів. "Океан Ельзи", The Hardkiss, Yaktak, Alyona Alyona, Володимир Дантес, Wellboy, Kola та інші знаменитості готувалися виступити на фестивалі Easy Busy Fest у Варшаві, проте лише за кілька днів до його проведення випливла неприємна інформація стосовно спонсорів із Росії.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Засновниця фонду Stand with Ukraine Наталія Панченко помітила, що серед спонсорів фестивалю значиться бренд Monolith, засновник якого - росіянин.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook, звернувшись до артистів, імена яких вказані в лайнапі фестивалю. Наталя закликала зірок відмовитися від участі в заході, одним зі спонсорів якого є виходець країни-агресора.До фестивалю залишилося кілька днів.

Він організовується в приватному клубі. Єдине, що може змінити хід подій - це якщо зірки відмовляться танцювати під дудку терористів і таки відмовляться від участі,- написала Наталія Панченко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA