Ольга Харлан барби благодійність аукціон лікування війна в Україні Ольга Харлан

Ляльку «Барбі» на честь Ольги Харлан продають за 10 тисяч доларів: деталі

Сейчас читают: 390
womo.ua

Ляльку «Барбі» на честь української фехтувальниці Ольги Харлан, яка відмовилася потиснути руку росіянці після поєдинку, виставили на благодійний аукціон.

Про це йдеться на сайті eBay. Зазначається, що це перша лялька, створена Mattel у 2020 році, яку створили на честь українки. Читайте також: Олена Фроляк про стрічку «Барбі»: це кіно має дуже багато посилів, які торкаються багатьох болючих для жінок тем Читайте також: Компанія Mattel випустила першу трансгендерну ляльку Барбі Аукціон запустили на платформі eBay разом із виданням про український спорт «Трибуна».

Кошти з продажу підуть на реабілітацію українських військових у клініці «Бодро». Читайте також: Виробник Барбі представив ляльку зі сколіозом Іграшка із серії Role Models коштує 10 тисяч доларів.

Аукціон триватиме до вечора 30 серпня. The post Ляльку «Барбі» на честь Ольги Харлан продають за 10 тисяч доларів: деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA