Меган Маркл Max Mara Пальто стиліст Меган Маркл Max Mara

Чому Меган Маркл носить тепле пальто у спеку: пояснення зіркового стиліста (ФОТО)

Сейчас читают: 707
hochu.ua

Зіркова стилістка Міранда Голдер стверджує, що вибір Меган може здатися дивним, але його можна пояснити. Хоча б тим, що пальто дозволяє образу ексакторки виглядати більш цілісним.

Одягати товсте вовняне пальто поверх вбрання, попри те, що на вулиці 22°C, звичайно, трохи дивно, навіть якщо це пальто чудового верблюжого кольору від Max Mara, як те, що ми бачили на Меган Маркл раніше цього тижня.

Немає сумнівів у тому, що пальто, особливо бездоганно пошите дизайнером, до якого небайдужа Меган, може допомогти завершити образ та зробити весь ансамбль більше цілісним, - каже стилістка.Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Розкол династії: Чарльз III не запросив принца Гаррі та Меган Маркл на поминки Єлизавети II Також стилістка додала, що Меган могла прямувати туди, де працюють кондиціонери й через це там дуже холодне повітря.

Щоб захиститися від нього, їй міг знадобитися додатковий прошарок одягу. Ще однією з причин могла бути спроба Маркл приховати свою особистість від фотографів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA