благодійність війна інформаційна війна донат UNITED24

Актор серіалу «Надприродне» закликав задонатити на розмінування України: фото та деталі

Сейчас читают: 335
womo.ua

Американський актор та зірка серіалу «Надприродне» Міша Коллінз попросив на свій день народження задонатити на розмінування України.

Про це йдеться на його сторінці в Instagram. Зазначимо, що Міша опублікував світлину, на якій позує з прикрасою на голові з написом «це мій день народження» та двома маленькими прапорами України. Читайте також: Гаррі Стайлс підтримав Україну на концерті у Польщі: фото та відео У підписі до святкового фото Коллінз попросив усіх знайомих і підписників в якості подарунку для нього задонатити на допомогу Україні в розмінуванні територій.

Нагадаємо, що актор є одним з амбасадорів української благодійної платформи United24. Читайте також: Ґрета Тунберґ підтримала Україну на протестах під ООН: деталі Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, InstagramтаFacebook. The post Актор серіалу «Надприродне» закликав задонатити на розмінування України: фото та деталі appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA