блогер ДТП аварія Даша Квіткова

"У бік мого Лексуса в'їхало дві машини": Даша Квіткова розповіла деталі ДТП, у яку потрапила в Києві (ВІДЕО)

Сейчас читают: 498
hochu.ua

Українська блогерка Даша Квіткова підтвердила, що вперше в житті потрапила в ДТП. Подробицями аварії вона поділилась в Instagram Stories, записавши відеозвернення до своїх підписників.За словами Квіткової, ДТП сталося дорогою до пологового будинку, куди вона прямувала на виписку своєї подруги, блогерки та засновниці бренду CHER'17 Тані Парфільєвої.Я трішки відійшла від вчора і готова дати свої коментарі з приводу того, що відбулося, бо я не люблю наклепи.

Тож так, я потрапила вчора у ДТП. Але найголовніше, що ми всі живі, здорові й з нами все добре. Я їхала в пологовий до Тані на виписку, але я не доїхала.

Я повертала на перехресті разом з машинами: я була в потоці, їхала останньою і в секунду мені у бік Lexus, за кермом якого я була, в'їхало 2 машини - це Mustang та Tesla,- розповіла блогерка.Фото: @kvittkova Читати також Обійшлося без судів: Нікіта Добринін і Даша Квіткова владнали питання про виховання спільного сина За словами Квіткової, з усіх учасників ДТП на самопочуття поскаржилась лише пасажирка Mustang - у неї нібито стався забій руки.

Спочатку постраждала гучно лаялась на блогерку, а потім запропонувала їй розв'язати питання на місці, тобто відкупитися. Проте Даша відповіла відмовою.Я відмовилась це робити, бо ніколи не вирішую питання грошима чи якимось відмазуванням.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA