Сша Украина штат Огайо місто Конгрес Рекорд Сша Украина штат Огайо місто Конгрес

Марсі Каптур стала рекордсменкою за тривалістю роботи в Конгресі США

Сейчас читают: 482
womo.ua

Співголова Українського конгресового кокусу Марсі Каптур офіційно стала жінкою, яка найдовше служить у Конгресі. Про це повідомляє The Hill у перший день роботи 118-ї сесії американського Конгресу.

76-річна законодавиця вперше виграла вибори до Конгресу у 1982 році, нагадує видання. Відтоді вона постійно переобиралася до головного законодавчого органу США, і на виборах у листопаді 2022 року здобула чесну перемогу над республіканцем Джей Ар Маєвським у 9-му окрузі штату Огайо.

У середу за київським часом Каптур розпочала свій 21-й термін, як конгресвумен. Раніше рекордсменкою серед жінок на обраних посадах у Конгресі США була Барбара Мікульська, яка пішла у відставку 2017 року.

Вона пропрацювала в Палаті представників і Сенаті загалом 40 років. Як відомо, Марсі Каптур є однією з найактивніших законодавців у Конгресі США, що виступають на підтримку України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA