Нео

Марго Роббі та Скарлетт Йоханссон знімаються у новому фільмі Веса Андерсона

Сейчас читают: 348
vogue.ua

Останнім часом Вес Андерсон був надзвичайно продуктивним. Пройшло трохи більше року тому, коли американський режисер представив чудову стрічку "Французський вістник", і ось, стало відомо, що режисер працює над новим фільмом.

Цей проєкт отримав назву «Місто астероїдів». За інформацією видання The Hollywood Reporter, «Місто астероїдів» - це «поетична медитацію про сенс життя.

Фільм розповідає історію вигаданого американського містечка в пустелі в 1955 році та конгресу Junior Stargazer, який об’єднує студентів.

і батьки з усієї країни для конкурсу вчених. . . ». Режисер не лише зняв фільм, а й став співпродюсером і написав сценарій, який базується на оригінальній історії, яку він задумав разом із Романом Копполою, його постійним співавтором у фільмах «Потяг на Дарджилінг» (2007), «Королівство повного місяця» (2012) і «Острів собак» (2018).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA