Кино

Нові фото Тімоті Шаламе у фільмі Bones & All

Сейчас читают: 606
vogue.ua

Тімоті Шаламе, безумовно, у боргу перед Лукою Гуаданьїно. Хоч він взяв участь у низці проєктів в юнацтві, зокрема в серіалі «Батьківщина» й фільмах «Чоловіки, жінки та діти», «Інтерстеллар» та «Міс Стівенс», саме стрічка «Назви мене своїм ім’ям» привела молодого актора до всесвітньої слави.

Роль Еліо Перлмана зробила Шаламе новим голлівудським серцеїдом, принесла йому номінації на найпрестижніші кінопремії й проклала йому шлях до головних ролей у найпопулярніших фільмах: від «Леді-Птахи» і «Маленьких жінок» до «Французького вісника» та «Дюни».

Тому, цілком зрозуміло, чому Шаламе повернувся до роботи з Гуаданьїно над його новим проєктом. Фільм Bones & All — це адаптація однойменного роману Камілли Де Анджеліс, у якому розповідається про пару підлітків-канібалів.

У синопсисі фільму сюжет описується як «історія першого кохання між Марен, молодою жінкою, яка вчиться виживати в складних умовах, та Лі, запеклим і безправним бродягою».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA