війна в Україні ракетний удар новини Максим Галкін

Максим Галкін емоційно висловився про трагедію в Чернігові: реакція Мережі не забарилася

Сейчас читают: 820
hochu.ua

Ракетний удар по центру Чернігова став черговою трагедією для всієї України, яка забрала життя 7 людей, зокрема й маленької дитини, а серед постраждалих значиться щонайменше 156 осіб - дехто з них потрапив у лікарню у важкому стані.

Комік Максим Галкін, якого в Росії визнали іноагентом за його антивоєнну позицію, відреагував на ракетний обстріл Чернігова і висловився про черговий терористичний акт російської федерації.На своїй сторінці в Instagram чоловік Алли Пугачової опублікував пост, у якому емоційно висловився про те, що трапилося.

Максим Галкін зізнався, що не зміг виставити фотографію загиблої дівчинки, оскільки йому боляче дивитися на посмішку Софії, чиє життя забрала російська ракета.

Замість цього він показав кадри довоєнного драметатра в Чернігові, порівняємо його з кадрами, зробленими після "прильоту". До слова, сам Галкін теж не раз там виступав.Літо, серпень, вихідні, місто, центр, театр, діти, смерть.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA