Маша Єфросиніна Скандал новини Юрій Горбунов Маша Єфросиніна

"Ніхто до неї не до*бувався": Юрій Горбунов уперше висловився про конфлікт із Машею Єфросиніною

Сейчас читают: 131
hochu.ua

Юрій Горбунов уперше відреагував на публічний "випад" Маші Єфросиніної, коли вона невтішно висловилася про колегу на тлі скандалу з серіалом "СМТ Інгулець".

Тоді вона заявила, ніби ведучий "перестав для неї існувати", а ось як на це дивиться сам Горбунов - подробиці на HOCHU.ua!В інтерв'ю Аліні Доротюк для її YouTube-каналу Юрій Горбунов прокоментував конфлікт, що розгорівся.

За словами шоумена, він сумнівається, що Машу Єфросиніну дійсно могли дошкуляти питаннями про нього. За його словами, ведуча просто вирішила таким чином висловитися про скандал навколо серіалу, виставивши колегу в не найкращому світлі.Думаю, що ніхто до неї не до*бувався з тим питанням, це вона сама собі придумала, типу відчепіться ви від мене.

Думаю, ніхто їй цих питань не ставив, це вона вирішила скористатися можливістю,- сказав Горбунов.Фото: instagram.com/gorbunovyuriy Читати також Про подібність з російським серіалом та Олександра Поворознюка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA