O. Torvald війна в Україні новини шоубізнес

"Вхідний квиток має бути дорожчий за вихідний". Женя Галич з O.Torvald висловився про чоловіків, які виїхали з України (ВІДЕО)

Сейчас читают: 535
hochu.ua

Популярний український виконавець і лідер гурту "O.Torvald", а нині військовослужбовець ЗСУ Женя Галич, який нещодавно презентував композицію з голосовими повідомленнями українських бійців, висловив свою позицію щодо чоловіків-українців, які виїхали з України з початком широкомасштабної війни.

Подробиці - в нашому матеріалі.Свою позицію артист висловив в інтерв'ю для ютуб-проєкту "Антиподи". Чоловік висловився, що цілком нормально ставиться до тих чоловіків, які законно перетнули кордон.

Читати також "Не хочу служити з невмотивованими": лідер гурту "Тартак" різко висловився про ухилянтів (ВІДЕО) Обурення знаменитості стосується лише тих, хто покинув територію країни у незаконний спосіб.

Чоловік каже:Ті, хто законно поїхав - їхній вибір, не засуджую. Могли боятися, могли переживати, могло все що завгодно. Сподіваюся, що ви там знаходите можливість допомагати Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA