здоров'я їжа харчування

Лікарі розповіли, кому не можна їсти гречку щодня: будьте обережні

Сейчас читают: 338
hochu.ua

Навіть продукти, які вважаються корисними, можуть завдати серйозної шкоди. Дієтологи розповіли, кому краще не їсти гречку, щоб не заробити собі проблем зі здоров'ям.

Читайте на HOCHU.ua! Читати також Який хліб найкорисніший? Відповідь гастроентеролога Гречка, мабуть, найпопулярніша крупа серед українців.

Вона недорога, її можна знайти в кожному магазині, і, що найважливіше, вона має безліч корисних речовин. Тому гречку радять вживати як здоровим людям, так і тим, хто страждає на різні захворювання.Гречана крупа містить значну кількість корисного білка, необхідного для клітинного будівництва, включаючи імунні клітини.

Крім того, вона відома своєю здатністю боротися з анемією, підвищуючи рівень гемоглобіну у крові. Однак через велику концентрацію корисних речовин деяким людям ця крупа може завдати шкоди.Як ми вже сказали, для деяких людей гречка може бути протипоказана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA