лайфхак телефон Техніка гаджети

Чому влітку телефон не можна класти на підвіконня: пошкодуєте, що не знали цього раніше

Сейчас читают: 360
hochu.ua

Ми нерідко кладемо телефон на підвіконня, тому що так буває зручно займатися своїми справами. Однак ця звичка може призвести до ламання пристрою, особливо влітку.

Чому? Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Коли зарядка на смартфоні "тане" просто на очах: 4 найпопулярніші причини Залишати смартфон на підвіконні, особливо в спекотні дні — дуже небезпечне рішення.

Поки ви займаєтеся своїми справами, телефон починає нагріватися під впливом прямих сонячних променів. Висока ймовірність, що від тривалого знаходження на сонці пристрій перегріється, а це матиме серйозні наслідки.У таких умовах акумулятор мобільного пристрою може зазнати значних збитків, і, швидше за все, його місткість зменшиться.

Також можливе пошкодження інших компонентів смартфона, включаючи дисплей.Тому не рекомендується залишати смартфон на сонці або класти його на нагріті поверхні, включаючи підвіконня, лавочки та навіть простір перед лобовим склом автомобіля.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA