собаки психологія кіт домашні улюбленці коти та кішки

Що можна сказати про людину, яка обирає кота, а не собаку: у чому різниця

Сейчас читают: 371
hochu.ua

Всіх людей на світі можна умовно поділити на тих, хто полюбляє собак, і тих, хто обожнює котів. Як показує досвід, з часом домашній улюбленець стає все більше схожий на свого власника і з часом набуває багатьох властивих йому звичок.

Читати також Вчені назвали найагресивнішу породу собак: дуже несподіваний результат Згідно з дослідженнями психологів, домашні тварини гарно вміють маніпулювати людьми, особливо це притаманно собакам.

Якщо в будинку одночасно проживають і собаки, і коти, то часто вони миряться між собою, але боротьба за увагу господаря буде завжди, інформує Ukr.Media.Люди, які вибирають собі у компаньйони собак, бояться залишитися самотніми, вони здатні досягати своїх цілей попри будь-які перешкоди, гарно вміють дресувати собак, а іноді методи дресування використовують і на людях.

Вони комунікабельні, легко сходяться з людьми і можуть легко підтримати розмову, людяні і доброзичливі, але зовсім не простаки, тому не дозволять себе використовувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA