Нео астрологія езотерика

Великий парад планет у червні. Дізнайтеся, що можна і що не можна робити цього дня

Сейчас читают: 991
hochu.ua

Наприкінці цього тижня ми зможемо побачити та пережити рідкісну астрологічну подію. Коли буде Великий парад планет у червні, як він вплине на наше життя і що не можна робити цього дня?

Розповідаємо на HOCHU.ua! Читати також Молодик у Близнятах 2023. Як зміниться наше життя після 18 червня? Астрономічне явище, коли кілька планет розташовуються близько одна до одної з одного боку від Сонця з відхиленням у 20-30°, називається вирівнюванням планет.

У народі таке явище часто називають парадом планет, коли можна одночасно на небі спостерігати кілька планет.Вражаючий парад п'яти планет можна буде спостерігати рано-вранці 17 червня 2023 року.

У цей час Сатурн, Нептун, Юпітер, Уран і Меркурій вишикуються в лінію на небі, охоплюючи ділянку у 93 градуси. Це видовище можна побачити неозброєним оком.Великий парад планет 17 червня можна буде спостерігати за годину до світанку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA