лайфхак Смартфон телефон Техніка гаджети

Смартфон і ноутбук не можна класти поряд: будете мати проблеми з обома

Сейчас читают: 407
hochu.ua

Виявляється, знаходження телефону на ноутбуці або поруч із ним може призвести до серйозних проблем, як для мобільного пристрою, так і для комп'ютера.

Чому? Розповідаємо далі. Читати також Три прості способи "прокачати" свій телефон: після цього він працюватиме в рази швидше Деякі користувачі звикли класти свій мобільний пристрій на ноутбук, щоб телефон був поряд на випадок важливого дзвінка або повідомлення в месенджері.

Так, на перший погляд, це дуже зручно, але досвідчені користувачі настійно відмовляються від такої практики.Таким чином, не рекомендується класти смартфон на ноутбук.

Крім того, бажано тримати включені пристрої якнайдалі один від одного. Читати також Чому влітку телефон не можна класти на підвіконня: пошкодуєте, що не знали цього раніше Також рекомендуємо вам дізнатись, чому телефон не варто тримати на тумбочці біля ліжка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA