церковний календар прикмети червень

Петрів піст 2023: що не можна робити, а що можна. Традиції та прикмети

Сейчас читают: 191
hochu.ua

На початку літа українці традиційно починають активно шукати інформацію про Петрів піст 2023, тому ми із задоволенням втамовуємо читацький інтерес.

У цій статті читайте про дату посту, що не можна робити в Петрів піст, що можна, а також зберігайте народні прикмети цього важливого періоду церковного календаря червня.Петрів піст має відразу кілька назв: піст на Петра і Павла, Петропавлівський, Апостольський піст, але найпопулярніша назва — Петрівка.

Це період тренування духу, стриманості, щирих молитов, роботи над собою і пошуку вищих смислів. Читати також Релакс для очей: екзотичні риби глибин океану (ФОТО) Цей літній піст вважається не дуже суворим, оскільки протягом цього місяця можна їсти рибу.

А все тому, що святі протегують рибалкам.Не секрет, що Петрів піст як один із чотирьох багатоденних постів церковного року у вірян візантійського обряду, не має фіксованої дати початку, а залежить від дати Великодня.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA