Лайма Вайкуле Росія Концерт новини шоубізнес Лайма Вайкуле Росія

Лайма Вайкуле збере на разом українців і росіян: чи буде благодійним її фестиваль

Сейчас читают: 293
hochu.ua

У 2023 році Лайма Вайкуле вирішила відновити міжнародний фестиваль музики Laima Rendezvous Jurmala, на який запросила артистів із різних країн.

І незважаючи на агресію РФ, російські виконавці теж потрапили до програми концертів у Юрмалі. Хто з українських артистів погодився на участь у триденному фестивалі та чи матиме він благодійний характер - дізнавайтеся на HOCHU.ua!Журналісти медіа LiRoom повідомили, що зв'язалися з продюсеркою фестивалю Елітою Мілграве, яка розповіла про підготовку до заходу.

Цього року Laima Rendezvous Jurmala відбувається з 26 по 30 липня в концертному залі Дзінтарі. І якщо раніше частими гостями концертної програми були путіністи Філіп Кіркоров, Григорій Лепс, Стас Михайлов та інші, то цього року до списку російських артистів увійшли лише ті, хто відкрито виступив проти російського вторгнення в Україну.

Читати також "Аби світ не забув": Вайкуле розповіла про справжню позицію Пугачової та Галкіна щодо війни в Україні Крім того повідомляється, що зараз організатори детально продумують, як зробити музичний фестиваль благодійним.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA