місто Маріуполь діти війна полонені війна Росії проти України російський полон місто Маріуполь

З російського полону повернулися 47 українців, серед них двоє дітей: фото та деталі

Сейчас читают: 965
womo.ua

У результаті роботи Координаційного штабу звільнено 43 військовослужбовці та двоє цивільних. Про це повідомив Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Зазначається, що з російського полону звільнено 43 військовослужбовці та двоє цивільних, представників ЗСУ – 28 (серед них тероборони – 10), Нацгвардії – 10, прикордонників – 4, військових моряків – 1. Читайте також: Слідчу з Маріуполя Мар’яну Чечелюк тримають у російському полоні понад рік: її стан здоров’я значно погіршився У взаємодії з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Дмитром Лубінцем також до України вдалося повернути двох незаконно вивезених дітей.

Їхня мати – бойовий медик – була звільнена з полону країни-агресорки у жовтні минулого року. Більшість визволених з ворожого полону – рядові та сержанти, двоє – офіцери.

Вони захищали Україну в Маріуполі, на донецькому, запорізькому, харківському та херсонському напрямках. Читайте також: Голод, побиття та катування: українки розповіли про умови російського полону Також Коордштабу вдалося повернути додому двох оборонців, які мали статус зниклих безвісти.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA