Лайма Вайкуле фестиваль новини шоубізнес Алла Пугачова Лайма Вайкуле

Пугачова переїжджає з Ізраїлю разом із дітьми: що відомо

Сейчас читают: 724
hochu.ua

Російська співачка Алла Пугачова, яка засуджує війну рф проти України, планує змінити місце проживання. Співачка днями прибуде в Латвію, де пробуде місяць.

Подробиці – в нашому матеріалі.Знаменита артистка нині знаходиться в Ізраїлі, однак згодом Алла Борисівна приїде в Юрмалу, аби взяти участь у концертному фестивалі "Рандеву".

Дійство влаштовує відома латвійська виконавиця Лайма Вайкуле. Читати також Чесне фото Пугачової налякало фанатів: ніяких фільтрів і фотошопу (ФОТО) Російські ЗМІ відразу почали обсмоктувати цю тему, адже раніше повідомлялося, що всі виручені кошти з фестивалю, підуть на допомогу Україні.

Пропагандисти країни-терориста зазначають, що Пугачова приїде туди зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. Саме шоу відбудеться з 26 по 30 липня.Серед зірок, що візьмуть у ньому участь – легендарні музиканти, кожен з яких безмежно талановитий у своєму жанрі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA