війна війна в Україні новини шоубізнес Леся Нікітюк

Леся Нікітюк разом з маленькими племінницями була у Львові під час ракетного удару: "Страшна ніч…"

Сейчас читают: 156
hochu.ua

В ніч на 6 липня росія завдала ракетного удару по Львову, який став наймасштабнішим за увесь період війни. Ворожі "Калібри" влучили у гуртожиток, а станом на даний момент вже відомо про п'ятьох загиблих.

Повідомляється також, що внаслідок удару російська ракета знесла частину верхнього поверху в одній із багатоповерхівок, а місцеві рятувальники досі розбирають завали.Виявилося, що під час чергового нічного терору з боку росіян у Львові була не тільки Христина Соловій, квартира якої зазнала значних руйнувань.

Напередодні Леся Нікітюк разом зі своїми племінницями відвідала Місто Лева, тому теж стала свідком чергової ракетної атаки по місту.

Фото: @lesia_nikituk Читати також Леся Нікітюк зачарувала довгими ніжками у сукні з дуже великим розрізом (ФОТО) На щастя, Леся Нікітюк швидко вийшла на зв'язок з підписниками, аби повідомити, що з нею усе добре.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Нові санкції проти рф: хто з російських зірок потрапив у "чорний список" разом із Кіркоровим та Охлобистіним hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
Ідеальна Леся Нікітюк - це робота пластичних хірургів? Фанати запідозрили зірку у зміні зовнішності (ФОТО) hochu.ua /9 месяцев назад
womo.ua
Здавалось, що у 2017 році ставлення до жінок в ЗСУ почалось покращуватись, але зараз воно погіршилося в рази: Ірина «Незламна» Терехович-Сопко про доленосні зустрічі під час війни womo.ua /9 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA