Мода сукня Леся Нікітюк Даша Квіткова

Відкриті плечі та поділ з рюшами: вчимося носити трендові сукні разом з Нікітюк та Квітковою (ФОТО)

Сейчас читают: 592
hochu.ua

  З чим поєднувати трендові сукні цього літа, можна підглянути в українських зірок. Так, переможниця “Холостяка-9”, ексдружина телеведучого Микити Добриніна, блогер Даша Квіткова нещодавно опублікувала в Instagram Stories кілька знімків у короткій бежевій сукні з принтом у горошок, а також відкритими плечима, об'ємними рукавами та багатошаровою спідницею з рюшами.

Доповнювали образ чорні кеди та невелика сумка такого ж відтінку, як і взуття.Фото: @kvittkova Читати також Леся Нікітюк зачарувала довгими ніжками у сукні з дуже великим розрізом (ФОТО) Схожу сукню вибрала для повсякденних справ і популярна телеведуча Леся Нікітюк.

В її Instagram Stories з’явилось фото в мінісукні у дрібний квітковий принт з відкритими плечима та подолом з рюшами. Доповнила свій образ телеведуча відкритими босоніжками та плетеною сумкою-шопером.

Фото: @lesia_nikituk Читати також “Забрав мій гаманець, ікони і авокадо”: Леся Нікітюк прокоментувала чутки про коханого, який кинув її і втік за кордон Також раніше ми писали про сукні, які вийшли з моди влітку 2023.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA