Лайма Вайкуле Україна Росія співачка новини Віра Брежнєва Лайма Вайкуле Україна Росія

Віра Брежнєва більше не може жити в росії: Що відомо про це

Сейчас читают: 171
hochu.ua

Нещодавно стало відомо, щопосвідка на проживання поплярної української артистки була успішно анульована. До речі, цікаво, що за досить довгий період свого проживання  та роботи в рф Віра Брежнєва, як і її чоловік Костянтин Меладзе, не отримали російського громадянства.

Читати також Куди зникла Віра Брежнєва: Лайма Вайкуле розсекретила, де зараз популярна співачка Не виключено, що артистку позбавили посвідки на проживання, або вона сама від неї відмовилася.

Безумовно, за цим послідувало закриття ІП, тому що ВНЖ дає іноземцям право на ведення підприємницької діяльності на території росії.

У будь-якому випадку, тепер приїхати в рф і жити тут, не кажучи вже про те, щоб будувати кар'єру, Віра Брежнєва не зможе,- прокоментував ситуацію адвокат Андрій Альошкін.Зауважимо, після широкомасштабного вторгнення росії на територію України, 41-річна артистка виїхала з Москви за кордон.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA