Монако місто Маріуполь новини шоубізнес фінанси Монако місто Маріуполь

Заворотнюк, яка ганьбила українців, опинилася в чорному списку через багатотисячні борги

Сейчас читают: 159
hochu.ua

Онкохвора російська актриса Анастасія Заворотнюк по вуха загрузла у фінансових боргах, через які на неї завели справу. Судові пристави можуть почати вилучати майно "прекрасної няні" за несплату податків, сума яких сягає майже 200 тисяч.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!Як повідомляють росЗМІ, фінансове становище знаменитої няні Віки залишає бажати кращого. Тяжкохвора актриса потрапила до "чорного списку" федеральної податкової служби через борг у 170 тисяч рублів (близько 73 500 тисяч гривень).

Частина суми вже була передана приставам, які завели на Заворотнюк справу. Читати також Вірмени напали на путініста Кіркорова, який вибрався на відпочинок у Монако (ВІДЕО 18+) Зазначається, що платити за боргами Заворотнюк нічим, адже їхню сім'ю утримує тільки її чоловік, фігурист Петро Чернишов, але цього літа він залишився без роботи.

Крім того, в боргах загрузла і мама актриси Валентина Борисівна. Тільки за житлово-комунальні послуги у жінки накопичилося боргів у 127 тис.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA