Україна газлайтинг насильство кіно психологиня вибір редакції Україна

Серіали проти реальності: чи можна стати щасливою за кіносценарієм?

Сейчас читают: 771
womo.ua

Майже щодня українки дивляться кінопродукцію. На додаток – навіть планують своє щоденне життя так, аби мати час на перегляд.

На глядачок ллється купа історій про важкий шлях жінки до щастя, в яких фабрики мрій провідних країн світу романтизують та навіть виправдовують примус до шлюбу та вагітності, жорстокість з боку родини та чоловіка, свекрухи, колег.

У соціальних мережах тривають баталії на захист улюблених персонажів. Психологиня, кризова консультантка та арт–терапевтка Ольга Гриценко на прохання Womo.ua проаналізувала, чи сприяють вчинки героїнь у кіно досягненню щастю у житті.

Психологиня, кризова консультантка та арт–терапевтка Ольга Гриценко У нас вже відбулась нормалізація аб’юзу у фільмах, книгах, де автори сценарію чи письменники прагнуть поставити жінку, доньку, невістку, підлеглу на місце Чому аб`юз став настільки привабливою тематикою для сценаристів кіно та серіалів? Тут відповідь буде багатогранною.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA