Україна здоров'я Хирургия війна в Україні вибір редакції Україна

Проєкт Keep Life: на фронт передано ще два мобільних хірургічно-стабілізаційних пункти

Сейчас читают: 685
womo.ua

8 жовтня у Києві відбулася презентація двох мобільних хірургічно-стабілізаційних пунктів Keep Life. Ці комплекси є інноваційним рішенням у ситуаціях, коли необхідно стабілізувати стан хворих і поранених, а також виконати хірургічні операції підвищеної складності безпосередньо біля місця ураження.

Під час розробки мобільних хірургічно-стабілізаційних пунктів було проведено численні консультації та тестування. Кожен комплекс Keep Life — це: Металевий контейнер, поставлений на автомобільне шасі з високою прохідністю, утеплений та перетворений на операційну.

Повністю автономний мобільний хірургічно-стабілізаційний пункт, що має все необхідне медичне обладнання, а також резервуари з водою та генератори.

Спеціальний розсувний модуль, який можна розширити для одночасного проведення двох операцій. Головні переваги пунктів Keep Life: Мінімальні зовнішні габарити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA