Україна интервью йога здоров'я жінки війна в Україні Україна

Аштанга — це найпростіший спосіб перезавантажитись, вивести стрес та тримати тіло в тонусі: інтерв’ю з Іриною Ковальчук

Сейчас читают: 868
womo.ua

Ірина Ковальчук займається аштанга-йогою вже понад 13 років, 10 з яких вона присвятила викладанню цієї практики. В ексклюзивному інтерв’ю для WoMo Ірина розповіла про свій шлях до йоги, про важливі досягнення — як свої, так і учнів — а також поділилася порадами для тих, хто лише планує зануритися у світ аштанги. Ірино, ви — економістка за освітою, людина, яка до свого першого заняття йогою не займалася активно спортом, а наразі — провідна тренерка з аштанга-йоги, дворазова рекордсменка України з планки… Як відбулася ця трансформація? Все дуже просто: одного разу сталося моє перше заняття з йоги, на яке мене затягла сестра і за що я їй досі неймовірно вдячна.

Перше заняття показало, що моє тіло зовсім нічого не вміє. І це спрацювало, як мотивація — а що, якщо спробувати знову і знову?

Коли ж згодом я потрапила на клас з аштанга-йоги, то одразу зрозуміла: це саме те, що мені потрібно! Так розпочалися мої регулярні й дисципліновані тренування.

До того ж мені дуже пощастило з учителем Богданом Кулиничем, який буквально закохав мене у практику аштанги. А історія з планкою почалася в той момент, коли я в спортзалі побачила хлопця, який стояв у планці 15 хвилин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA