Ван Гог люди Королевская семья Герцогиня Кембриджская Ван Гог

Королівська сім’я поділилася новим портретом герцога та герцогині Кембріджських

Сейчас читают: 439
vogue.ua

Новий портрет герцога і герцогині Кембриджських був представлений їх Королівською Високістю в Музеї Фіцуільяма в Кембриджі. Написаний британським художником-портретистом Джеймі Коретом, твір був замовлений у 2021 році Кембриджирським королівським портретним фондом як подарунок жителям графства Кембриджшир.

Герцог та герцогіня поділилися фото з музею у своєму офіційному Інстаграм, який нараховує майже 14 млн. підписників. Кембриджширський королівський портретний фонд співпрацює з музеєм та має на меті заохотити дітей та молодих людей будь-якого походження з усього графства проявляти інтерес до мистецтва у всіх його формах.

Музей Фітцвілліама має міжнародну репутацію за якість своїх програм навчання та інклюзії, співпрацюючи місцевими школами та громадськістю, щоб збагатити життя молодих людей та їхніх сімей.

Музей Фіцуїльяма — це музей мистецтва та старожитностей Кембриджського університету, заснований у 1816 році за заповітом Річарда Фіцуїльяма, 7-го віконта ФіцВільяма (1745–1816), і містить одну з найкращих колекцій старовини та сучасного мистецтва в Західній Європі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA