Kiki Macdonough Нео Kiki Macdonough

Два нових образи герцогині Кембриджської на Вімблдоні

Сейчас читают: 174
vogue.ua

Герцогиня Кембриджська – велика шанувальниця тенісу, яка ще й регулярно відвідує Вімблдон відвідує. Особливо її підтримка важлива турніру цього року – через рішення недопустити до гри спортсменів з Росії та Білорусі, навіть під білим флагом, Відкритий Чемпіонат Британії вступив у конфлікт з представниками тенісної асоціації.

Останні оголосили, що зароблені тут очки не зараховуватимуться до загального рейтингу, а Вімблдон у відповідь на це рекордно збільшив призовий фонд турніру.

Незважаючи ні на що, турнір відбувся і привернув до себе чимало уваги, у тому числі образами самої герцогині. Цього року вона двічі була помічена на трибунах, щоразу захоплюючи публіку своїм вбранням.

Ми ж відзначили кольори її суконь. Так, на 9-й день турніру вона з'явилася в образі небесно-блакитного кольору Alessadra Rich у світлий горох, а подивитися жіночий фінал уже прийшла у яскраво-жовтій сукні Roksanda.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA