Корейський співак Song wonsub в новій фотосесії приміряв образи від українських дизайнерів

Сейчас читают: 606
hochu.ua

Популярний корейський співак Song wonsub перевтілився у Віктора Цоя та приміряв образи від українських брендів. Дивіться у нашому матеріалі!Легенда та культовий рок-виконавець, який досі має безліч відданих шанувальників у країнах колишнього Радянського Союзу, Віктор Цой — особлива постать для Song wonsub.

Його пісні корейський співак завжди виконує мовою оригіналу, старанно вимовляючи кожен звук. Команда українських професіоналів вшанувала особливе ставлення співака до легенди року та створила для Song wonsub сучасний бунтарський фешн-образ у стилістиці Цоя.Арт-директорка Кара Ґрін та стилістка Світлана Тарабанова візуалізували боротьбу Віктора Цоя із рамками радянського суспільства.

Для відтворення бунтарського духу героя епохи вони обрали комбінезони від Overall та косухи українського нео-панк бренду TBD Clothes, виготовлені з використанням техніки клаптикового шиття (печворк) ручної роботи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA