спектакль uzahvati Нео

Флешбек в дитинство і що таке дружба: як я побувала на виставі S V O I від uzahvati

Сейчас читают: 842
hochu.ua

Зовсім недавно я розповідала, що побувала на виставі MONO від uzahvati. Вирішивши зробити, наскільки це можливо, цю осінь театральною, пішла ще на одну театру поза театром — S V O I.

Забронювавши зручну дату, в один із теплих вечорів я вирушила на дитячий майданчик, який знаходиться неподалік від фунікулера на Володимирській гірці.

Так-так, саме там проходять нові імерсивні вистави.Для мене вистава S V O I стала справжнім флешбеком в дитинство. І перед тим, як вдягнути навушники і зануритися в дійство, мені запропонували героя на вибір.

Я інтуїтивно зробила вибір, але зрозуміла, що все вірно. Мій персонаж був чимось схожий на мене. Єдине, що нас відрізняло — те, що він мав дитячу безпосередність і постійно нагадував мені, що ніколи не потрібно втрачати в собі внутрішню дитину.Так як імерсивні вистави — це в першу чергу про тебе і для тебе, де ти головний герой, я піддалася своїм емоціям "тут і зараз".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA