Україна красота исследование Україна

Доведено: жінки, що вважають себе гарними, рідше страждають від стресу

Сейчас читают: 159
hochu.ua

До свого 135-річчя компанія AVON підготувала дослідження про місце краси в житті українки у 2021 році. Не пропустіть актуальні подробиці!Шлях становлення AVON — від однієї бізнес-леді-новаторки до п’яти мільйонів представників у 50-ти країнах по всьому світу.

Усі 135 років AVON надихає і підтримує жінок, заохочує їх змінюватися на краще. Представники компанії мають можливість будувати свій бізнес, працювати за індивідуальним графіком і у власному ритмі.

Велику увагу AVON приділяє також програмам з корпоративної соціальної відповідальності. За роки існування компанія пожертвувала на ініціативи, що стосуються боротьби з гендерним насильством та раком молочної залози$1,1 млрд у світі.До ювілею компанії AVON Україна провела дослідження, предметом якого стали українські жінки*.

Це вже друга хвиля дослідження, покликанау динаміці з’ясувати, як змінилося життя українських жінок з огляду на пандемію. Перше дослідження було проведене в 2020 році** і втілилося в серію інфографік про сучасну

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA