люди Экология переработка мусора

Крок назустріч планеті: перша в Україні екоініціатива від Arka Flower shop зі збору сміття

Сейчас читают: 177
cosmo.com.ua

Надлишок виробничих і побутових відходів — актуальні екологічні проблеми як у всьому світі, так і в Україні. В середньому кожен українець виробляє від 300 до 500 кілограмів сміття на рік, а на переробку потрапляє лише 3-5% від загальної кількості побутових відходів.

Єдиної статистики, яка б показала, скільки людей займаються сортуванням сміття, немає, але нескладно здогадатися, що відсоток вкрай низький.

На власному прикладі сервіс доставки квітів Arka Flower shop показує, що піклуватися про планету простіше, ніж здається. Саме тому вони перші в Україні створили важливу екоініціативу зі збору залишків сміття від букетів.   Як це працює? До кожного замовлення букетів, за бажанням клієнта, Arka Flower shop доставляє авоську.

При наступному замовленні її можна буде віддати кур`єру із залишками букета та іншими матеріалами, а також наповнити своїм сміттям.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA