Hermès Birkin Стиль Дженніфер Лопес зіркові образи Hermès Birkin

Цей стильний жакет має бути у кожної модниці! Дженніфер Лопес показала, як виглядати неперевершено у діловому образі (ФОТО)

Сейчас читают: 732
hochu.ua

В середу, 23 серпня, співачка та акторка Дженніфер Лопес потрапила в об'єктиви камер вуличних фотографів у Лос-Анджелесі. Знаменитість прямувала до машини після ділової зустрічі та мала приголомшливий вигляд.

Для свого виходу зірка обрала жакет шоколадного кольору. Вона поєднала його з джинсами кльош та білою сорочкою, яка мала V-подібне глибоке декольте та довгі рукави, манжети яких було видно з-під рукавів жакета.

Доповнювали образ Лопес чорні босоніжки на шпильках, сонцезахисні окуляри та культова сумка Hermes Birkin із замші. З прикрас на знаменитості були ланцюжки та підвіски, на одній з яких можна помітити ім'я чоловіка Дженніфер Лопес, Бена Аффлека.

Своє волосся зірка залишила розпущеним, зробивши об'ємну укладку, та нанесла макіяж у коричневій гамі. Читати також І це їй уже 54: Дженніфер Лопес спокусила знімками у мереживній білизні (ФОТО) Фото: Getty ImagesФото: Getty ImagesФото: Getty Images Читати також Розкішний особняк за 60 млн доларів: який виглядає новий будинок Дженніфер Лопес і Бена Аффлека (ФОТО) Також раніше ми писали, що Дженніфер Лопес показала ексклюзивні кадри з весілля з Беном Аффлеком у їхню річницю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA