лайфхак Нео догляд за волоссям

Навіщо додавати дрібку соди в шампунь? Цей незвичайний лайфхак "врятує" багатьох дівчат

Сейчас читают: 282
hochu.ua

Нещодавно ми писали про те, як правильно мити голову в домашніх умовах. А в цьому матеріалі пропонуємо вам дізнатися про незвичайний лайфхак, який допоможе довше не мити голову і зберігати волосся чистим.Щоденне миття голови — не найприємніша рутина для багатьох жінок.

До того ж такий графік не завжди добре впливає на здоров'я волосся. Тільки ось багато хто змушений вдаватися до цієї процедури через неефективність шампунів у боротьбі із зайвим забрудненням шкіри голови.

Читати також Врятує у спеку: найпрактичніша зачіска для власниць довгого волосся (ФОТО) Однак існує дуже цікавий і ефективний лайфхак, який допоможе зберегти чистоту волосся навіть у найспекотніші дні.

Про це повідомили на порталі ukr.media.Все, що вам потрібно зробити — додати щіпку харчової соди у свій шампунь. Рецепт такої методики досить простий: трохи шампуню слід вилити в долоню і додати туди трішки білого порошку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA