Украина Смартфон здоров'я BetterMe протез тренування Украина

Інклюзивний фітнес: тренування для людей з ампутаціями

Сейчас читают: 417
womo.ua

За даними ВООЗ близько 31 мільйона осіб у світі живуть з ампутованими кінцівками, а до 2030 року ця цифра може зрости до 38 мільйонів.

Щоб допомогти людям, які перенесли ампутацію, відновити оптимальну роботу кінцівок і підготуватися до процесу протезування, українська компанія BetterMe, яка дбає про фізичне й ментальне здоров’я понад 150 мільйонів людей по всьому світу, у співпраці з виробником біонічних протезів Esper Bionics та благодійним фондом Future For Ukraine, який забезпечує якісне протезування українських військових за кордоном, розробили програму тренувань для людей з ампутаціями у застосунку BetterMe: Health Coaching.

Втрата кінцівок впливає як на фізичне, так і на ментальне здоров’я, проте дослідження Journal of Intellectual Disability Research показало, що люди з інвалідністю, які регулярно займаються фізичними вправами, відчувають покращення самооцінки та якості життя. Читайте також: «Покоління незламних.

Мистецтво творити»: у Львові відкрили фотовиставку з пораненими військовими Тренування для людей з ампутаціями від BetterMe – це цифровий інструмент, створений сертифікованими фізіотерапевтами, який надає людям з ампутованими кінцівками цілодобовий доступ до фізичних вправ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA