поради кіно розвиток натхнення вибір редакції

Хочу озвучувати фільми. Що для цього потрібно? 6 порад від фахівчині

Сейчас читают: 700
womo.ua

WOMO у партнерстві з Українською Кіношколою продовжує серію матеріалів із порадами від українських кінопрофесіоналів для тих, хто хоче працювати в кіно, але не знає, з чого почати.

Поради будуть цінними, зокрема, для підлітків, які визначаються зі своїми майбутніми професіями. А також для тих, хто хоче змінити сферу діяльності або навчитися чомусь новому.

Сьогодні рекомендаціями про те, що потрібно, аби освоїти професію актора дубляжу, ділиться кураторка курсу “Озвучення та дубляж” Української Кіношколи, акторка кіно та дубляжу, режисерка дубляжу Катерина Брайковська.

Вона має понад 17 років акторського досвіду і понад 1500 ролей у різних кінострічках. Катерина озвучувала Харлі Квін («Загін самогубців»), Джессі («Історії іграшок)», 13-та («Душа»), є офіційним затвердженим голосом голлівудських актрис Марго Робі, Рейчел МакАдамс, Айли Фішер та інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA