Украина Германия Бирма Мода сумки українська мода аксесуари українські бренди тренди Украина Германия Бирма

Трендові сумки для жінок на весну-літо: топ-20 пропозицій від українських брендів

Сейчас читают: 853
womo.ua

Коли справа доходить до трендів, сумки можуть бути одними з найбільш мінливих творінь сучасної моди — в одному сезоні це крихітні сумочки, а в наступному ми запихаємо все, що тільки можна придумати, у гігантські тоталізатори.

На подіумах весни 2024 року, на щастя, основною темою стала практичність, що дало українським брендам багато натхнення для створення інвестиційних та цікавих речей, що допоможуть вирізнятися з натовпу цього сезону.

Тому ми підготували для вас добірку сумок від українських брендів на весну-літо 2024 року. Читайте також: Made in Ukraine: 16 модних пальт та тренчів на весну від українських брендів OʼKRYK Український бренд OʼKRYK презентував першу шкіряну сумку у двох кольорах: чорному та коричневому. COOSH  Бренд COOSH представив новинку, натхнену зваженим характером та мінімалістичним забарвленням граціозної бурманської кішки, — сумку Burma.

Нову модель бренд створив у трьох відтінках: чорному, кемел і шоколад. JUNA Український бренд JUNA випустив нову колекцію сумок, де відчувається окремий характер кожної сумки.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA