Україна Україна

У Львові відбулося олімпійське свято для дітей, чиї батьки загинули внаслідок повномасштабної війни в Україні

Сейчас читают: 561
womo.ua

Майже 60 зацікавлених у спорті дітей, підопічних Благодійного фонду “Діти Героїв” віком від 5 до 17 років, батьки яких загинули внаслідок повномасштабної війни в Україні, взяли участь в  Олімпійському святі за участю відомих  українських спортсменів.   “Повір у себе так, як ми віримо в тебе” — слоган, який став лейтмотивом проєкту та спортивного дійства для дітей загиблих Героїв.

Багаторазові чемпіони та призери Олімпійських ігор різних років, чемпіони світу та Європи, переможці міжнародних та всеукраїнських змагань на власному прикладі розповіли дітям про ті якості, які їм будуть необхідні для успіхів у спорті.

А спортивні вікторини, руханки, естафети з м’ячем додали дітям позитивних, яскравих, незабутніх емоцій. Intersport – дітям Героїв «Ви ніколи не знаєте, якими сильними ви є, поки не зробите крок вперед.»,— сказав свого часу Майкл Джордан.

І саме для того, щоб розкрити потенціал та надихнути на досягнення своїх особистих та великих перемог дітей, які втратили батьків під час війни, ми започаткували соціально — спортивну ініціативу «Intersport – Дітям Героїв».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA