люди фразы страхи Нео сексуальне насильство

Геть бар’єри та страхи: що чекає постраждалих від сексуального насильства, яке пов’язане саме з військовим конфліктом, після звернення до правоохоронців

Сейчас читают: 223
womo.ua

Як правило, коли вчиняється злочин, то потерпіла особа намагається, одразу ж, повідомити правоохоронні органи про те, що трапилося, аби отримати захист.

Однак, коли йдеться  про сексуальні злочини, то постраждалим складно говорити про пережите насильство, а заявити про злочин взагалі видається проблемою.

Попри те, що сьогодні тема сексуального насильства перебуває в центрі уваги суспільства, оскільки внаслідок збройної агресії рф проти України вчиняються численні види порушення прав людей – масштаби сексуального насильства під час війни неможливо оцінити через численні фактори.

З чим зіштовхуються ті, хто пережили сексуальне насильство, пов’язане саме з військовим конфліктом? Чи готова держава забезпечити надання послуг, орієнтованих на постраждалих від цього злочину?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA