Психология переселенці жінки сексуальне насильство дослідження домашнє насильство

Українські жінки стали більш уразливими до сексуального насильства після російського вторгнення, – дослідження

Сейчас читают: 244
womo.ua

За даними провідної гуманітарної організації IRC, жінки в Україні стають все більш уразливими до сексуального насильства через вторгнення Росії в Україну, і кількість повідомлень про насильство зростає.

Жінки, які тікають із розбомблених будинків і рідних міст, повідомляють про напади вдома та в комунальних притулках, сказала Марися Запасник, директор Міжнародного комітету порятунку в Україні. Читайте також: Жіноча військова медицина: здоров’я захисницям України рятують волонтери IRC зосереджує свої зусилля з надання допомоги на сході України, де йдуть сильні обстріли та бої.

За його оцінками, 17,6 мільйонів людей в ​​країні терміново потребують гуманітарної допомоги, а 6 мільйонів є внутрішньо переміщеними особами.

Запасник навела нещодавній приклад, коли в колективному притулку напали на жінку, яка втекла з однією сумочкою. Після того, як її знайшли поліцейські блукаючою вулицями в капцях, її направили до IRC, де їй надали психологічну підтримку, гроші на покупку одягу та доступ до безпечного будинку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA