Нео

В Україні запрацювала «гаряча лінія» з протидії сексуального насильства в армії

Сейчас читают: 136
womo.ua

Асоціація жінок-юристок України «ЮрФем» розробила пам’ятку для військовослужбовиць на випадок сексуального насильства під час військової служби.

Пам’ятка має дві версії — коротку та повну, — які можна завантажити на порталі асоціації. У пам’ятці пояснюється, що таке сексуальне насильство та які прояви може мати, що необхідно робити військовій у разі домагань та куди звертатися, а також які ризики можуть бути від повідомлення про насильство.

Юристки зауважили, що інформацію можна застосовувати й у разі сексуальних домагань чи зґвалтування з боку інших військових. В Асоціації наголосили, що пам’ятка є загальною рекомендацією та не замінює обов’язкову індивідуальну юридичну консультацію адвоката/ки у кожному конкретному випадку.

Зокрема, юристки пропонують звертатися на безоплатну лінію правової допомоги «ЮрФем: підтримка» за номером +38068-145-55-90 (Telegram/Viber/Signal) або заповнити форму на https://jurfem.com.ua The post В Україні запрацювала «гаряча лінія» з протидії сексуального насильства в армії appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA