Искусство украинская музыка украинская мода

Фантастичні українці: знято другий сезон шоу про українське мистецтво

Сейчас читают: 495
cosmo.com.ua

Проєкт «Фантастичні українці» оголосив про завершення другого сезону зйомок документальних стрічок про сучасне українське мистецтво.

Цього разу до циклу фільмів увійдуть епізоди про моду та танці. В основі картин — історії представників індустрії, які переосмислюють традиційні поняття етномотивів і популяризують сучасну українську культуру далеко за її межами.

Серія про моду поєднає в собі інтерв’ю засновників локальних брендів та дизайнерів, які представлені в програмі світових Тижнів моди, створюють колаборації з Jacquemus, PepsiCo та у чиїх вбраннях можна зустріти Перших леді світу, Селін Діон, Беллу Хадід, Кендалл Дженер, Коко Роша, Дуа Ліпу та багатьох інших.

За останнє десятиріччя саме вони змінили сприйняття української моди – від впровадження понять мінімалізму та sustainability до присутності вітчизняних брендів на полицях міжнародних магазинів та ритейлів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA