Мода танцы Документальный фильм

"Фантастичні українці": у жовтні відбудеться прем’єра циклу документальних фільмів про представників моди та танців в Україні

Сейчас читают: 730
hochu.ua

Проєкт "Фантастичні українці" оголосив про завершення другого сезону зйомок документальних стрічок про сучасне українське мистецтво.

У новому циклі фільмів можна буде побачити знаменитих дизайнерів та талановитих артистсів. Деталі — у нашому матеріалі. Цього разу до циклу фільмів увійдуть епізоди про моду та танці.

В основі картин — історії представників індустрії, які переосмислюють традиційні поняття етномотивів і популяризують сучасну українську культуру далеко за її межами.

Серія про моду поєднає в собі інтерв’ю засновників локальних брендів та дизайнерів, які представлені в програмі світових Тижнів моди, створюють колаборації з Jacquemus, PepsiCo та тих, у чиїх вбраннях можна зустріти перших леді світу, Селін Діон, Беллу Хадід, Кендалл Дженер, Коко Роша, Дуа Ліпу та багатьох інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA