новый альбом Tvorchi

Екскурсія альбомом 13 waves від Tvorchi

Сейчас читают: 687
cosmo.com.ua

Сьогодні український електронний дует Tvorchi презентував свою нову платівку «13 waves». Музиканти пропонують разом з ними «серфити» музичними хвилями (треками), що принесуть вам радість, непідробні емоції та творчий кайф.

Андрій та Джеффрі вперше писали альбом на самоізоляції — окремо один від одного. Так, завдяки месенджерам зараз ми можемо насолоджувати музикою Tvorchi, які спеціально для Cosmopolitan проводять екскурсію своєю новою платівкою!

Вирушаємо разом у світ музики нової хвилі разом з Tvorchi: 1. «Feeling Ok» В цьому треці ми торкаємось непростих питань — наскільки ти відчайдушний?

На що ти готовий заради кохання? Що ти зробив би, щоб зблизитися з кимось? Чи готовий ти ризикувати задля цього? І головне – чи почуваєшся ти при цьому ОК? 2. «Instagram Model» Наша порада, коли ваш погляд притягує небезпечна незнайомка — остерігайтеся цього вродливого обличчя та загрозливої посмішки!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA