красота уход за кожей здоровая кожа защита от солнца

Чи повинен змінитися захист від сонця на осінньо-зимовий період

Сейчас читают: 522
cosmo.com.ua

Коли з початком осені сонце все частіше ховається за хмарами, у багатьох є звичка ховати spf-засоби подалі на поличку. Здається, що у холодний період сонце менш активне, тож можна нехтувати захистом від ультрафіолетових променів.

Чи повинен змінитися захист від сонця на осінньо-зимовий період – розбираємося далі. Б’юті-знавці зауважують, що існує бета-випромінювання (ультрафіолет) та альфа-промені (ті, що провокують зморшки і є головними винуватцями фотостаріння шкіри).

Тож поки в осінньо-зимовий період бета-промені не такі активні, альфа- у жовтні та січні проявляються більше, ніж влітку. Отже, правильний сонцезахисний крем на осінь повинен мати зволожувальні компоненти, наприклад, гіалуронову кислоту, а також антиоксиданти та вітаміни С і Е.

Сонцезахисним кремом варто користуватися щодня, не зважаючи на зміну пір років. Витративши кілька хвилин на цей б’юті-ритуал перед нанесенням мейкапу, ти захистиш клітини шкіри від передчасного старіння, появи пігментних плям та ластовиння.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA