Mary Kay Злата Огневич Mary Kay Злата Огневич

Злата Огнєвіч презентує нову лінійку від Mary Kay

Сейчас читают: 611
liza.ua

Українська співачка стала обличчям нової колекції засобів по догляду за шкірою від всесвітньо відомого бренду Mary Kay.Злата Огнєвіч доєдналася до запуска першої в історії бренду сертифікованої колекції догляду за шкірою натурального походження.

Співачка взяла участь у стильній фотосесії для промо нової лінійки у внутрішніх виданнях та соціальних медіа бренду.Натхенні щедрістю й довершеністю природи, команда Mary Kay створила колекцію Mary Kay Naturally™, ефективні засоби та ніжні формули якої стануть бездоганним щоденним помічником  у догляді за шкірою.

У складі лінійки 0% парабенів, фталатів, синтетичних ароматизаторів, синтетичних барвників та SLS/SLES.Лінійка Mary Kay Naturally ™ сертифікована як природна відповідно до комплексних стандартів і містить щонайменше 90% інгредієнтів природного походження.

Упаковка відповідає вимогам, що забезпечують дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Картонні упаковки на 100% складаються з матеріалів, що підлягають повній переробці.«Ви

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA